FIA ODBILA ŽALBU FERARIJA: Fetel definitivno ometao Hamiltona na stazi u Kanadi (VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Jun.2019, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIA ODBILA ŽALBU FERARIJA: Fetel definitivno ometao Hamiltona na stazi u Kanadi (VIDEO)

Međunarodna automobilska federacija (FIA) odbila je danas žalbu Ferarija na kaznu koju je Sebastijan Fetel dobio na Velikoj nagradi Kanade.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIA odbila žalbu Ferarija

Izvor: Danas, 21.Jun.2019

Međunarodna automobilska federacija (FIA) odbila je danas žalbu Ferarija na kaznu koju je Sebastijan Fetel dobio na Velikoj nagradi Kanade. Članak FIA odbila žalbu Ferarija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Odbijena žalba Ferarija, Hamiltonu pobeda u Kanadi

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2019

Međunarodna automobilska federacija (FIA) odbila je danas žalbu Ferarija na kaznu koju je Sebastijan Fetel dobio na Velikoj nagradi Kanade...Fetel je 9. juna na stazi "Žil Vilnev" u Montrealu kroz cilj prošao prvi, ali je zauzeo drugo mesto zbog kazne od pet sekundi koju je dobio pošto se na nebezbedan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.