Drastično skočila prodaja LUKSUZNIH AUTOMOBILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2017, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drastično skočila prodaja LUKSUZNIH AUTOMOBILA!

Ima se, može se!

Prošlo je gotovo deset godina od zadnje finansijske krize, a da su posledice prebrođene govore i podaci o rastu prodaje ekskluzivnih automobila.

U poslednjih pet godina kumulativna prodaja Bentlija, Ferarija, Lamborginija, Meklarena i Rols Rojsa porasla je za neverovatnih 51%, a samo prošle godine ove su marke zajedno prodale više od 30.000 automobila, piše Bloomberg. Govorimo o proizvođačima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čiji automobili redovno koštaju barem 200.000 evra. Među njima se posebno ističe uspeh Meklarena koji se u život vratio upravo 2011. godine lansiravši MP4-12C. Posle uspeha prvog kućnog modela lansirana je cela paleta novih modela, a danas ovaj brend prodajom stoji uz bok Lamborginiju. A kad smo kod slavnog talijanskog imena recimo i kako je Lambo u godinu dana udvostručio prodaju. A pritom Urus još nije stigao.

Stotine radnika OTPUŠTENO - evo šta je veliki uzrok ALARMANTNOM STANJU u Tesli!

Drastičan rast prodaje skupocjenih automobila objašnjava i podatak kako danas u svetu ima 226.450 milionera s imovinom većom od 30 miliona dolara, a to je 21% više nego 2012. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.