Dan posle - Evo kako izgleda noga mehaničara Ferarija nakon incidenta! (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan posle - Evo kako izgleda noga mehaničara Ferarija nakon incidenta! (foto)

Scena iz boksa Ferarija nije bila za one sa osetljivim stomakom. Evo kako dan nakon gaženja izgleda mehaničar Ferarija.

Trku za Veliku nagradu Bahreina obeležio je incident koji se dogodio u boksu Ferarija.

Kimi Raikonen je zadnjim levim točkom pregazio jednog od mehaničara koji je odmah prebačen u bolnicu gde je podvrgnut >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << hiruškoj intervenciji.

Mehaničar Franćesko Ćigarini objavio je danas na svom "Instagram" profilu fotografiju iz bolničkog kreveta na kojoj se vidi da mu je cela leva noga u zavojima.

"Operacija je prošla dobro. Želim da se zahvalim svim ljudima koji su brinuli za mene. Ništa drugo, samo veliko hvala. Zagrljaji", napisao je mehaničar Ferarija.

Raikonen je nakon jučerašnjeg incidenta u boksu odustao, a nakon trke je izjavio da nije njegovo da gleda gde se ko nalazi već da krene kada dobije "zeleno svetlo".

Na trci u Bahreinu slavio je Raikonenov klupski kolega Sebastijan Fetel.

Surgery ok. I have to thank all the people worried for me. Nothing else, just a big thanks. Hugs! L'operazione è andata bene. Voglio ringraziare tutte le persone che hanno chiesto di me e si sono preoccupate. Solo un grande GRAZIE. Abbracci #thanks #grazie

A post shared by Francesco Cigarini (@francesco.cigarini) on Apr 8, 2018 at 5:50pm PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.