DOTAKLA DNO Atina Ferari izbacena iz Parova zbog vredjanja mrtve Tijane Juric

Izvor: medio.rs, 13.Maj.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOTAKLA DNO Atina Ferari izbacena iz Parova zbog vredjanja mrtve Tijane Juric

- Svaka devojka kao što je ona, što se mene tiče, treba da doživi istu sudbinu - rekla je Atina Ferari

Njoj je produkcija naredila da momentalno napusti kuću rijalitija, što je ona i učinila. Umesto da se izvini, Atina Ferari se čak i radovala zbog ovakve odluke produkcije i smejala se u trenutku dok se pozdravljala sa ostalim ukućanima.

– Vukla se sa svim frajerima po školi. Svako ju je lupkao po guzi. Šta je tražila, to je i dobila – >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << rekla je učesnica rijalitija “Parovi” o pokojnoj Tijani Jurić.

Oca Tijane Jurić pogodilo je vređanje njegove mrtve ćerke.

– Teško mi je. Sve što mogu da kažem je da smo kao društvo dotakli dno ukoliko nam takve osobe zauzimaju medijski prostor. Mislim da ću pokrenuti tužbu – rekao je Igor Jurić.

Kada se ovaj stravični zločin dogodio, Atina Ferari izvređala je mrtvo dete na Fejsbuku, nazvavši je “dronfuljom”,

– Šta je tražila to je i dobila – napisala je tada ova žena na svom Fejsbuku.

Osim što je ponovo iznela nove optužbe na račun mrtvog deteta, ona je zaključila:

- Svaka devojka kao što je ona, što se mene tiče, treba da doživi istu sudbinu - rekla je ova žena posle čega je bila primorana da napusti “Parove”.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

ANABELA BUKVA: Atina kao da je ubila malu Tijanu kad je to izjavila!

Izvor: Kurir, 13.Maj.2015

Ova izjava je jednaka kao da je i sama učestvovala u ubistvu pokojne Tijane, rekla je pevačica..Povodom izjave Atine Ferari da je mala Tijana Jurić koju je ubio Dragan Đurić dobila šta je zaslužila, reagovala je cela Srbija, a pevačica Anabela Bukva rekla je da je ta njena izjava isto kao da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.