Botas pobedio u trci za VN Azerbejdžana

Izvor: Beta, 28.Apr.2019, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Botas pobedio u trci za VN Azerbejdžana

Vozač Mercedesa Valteri Botas pobedio je u današnjoj trci za Veliku nagradu Azerbejdžana u šampionatu Formule jedan.Botas je tako ostvario drugu pobedu u sezoni, a četvrtu u karijeri, kojom je preuzeo lidersko mesto u šampionatu Formule jedan.Drugo mesto zauzeo je klupski kolega Luis Hamilton, dok se na trećem stepeniku pobedničkog postolja našao vozač Ferarija Sebastijan Fetel.Vozač Red Bula Maks Ferštapen zauzeo je četvrto, a na petom se našao Šarl Lekler iz Ferarija.Prvu desetoricu kompletirali su Serhio Peres iz Rejsing Pointa, Karolos Sainc i Lando Noris iz Meklarena, Lens Strol iz Rejsin Pointa i Kimi Raikonen iz Alfa Romea.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

F1: Botas najbolji u Azerbejdžanu

Izvor: Danas, 28.Apr.2019

Vozač Mercedesa Valteri Botas zabeležio je pobedu na VN Azerbejdžana i tako se vratio na prvo mesto u generalnom poretku vozača. Članak F1: Botas najbolji u Azerbejdžanu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Mercedes "brujao" na ulicama Bakua, Botas je ozbiljan!

Izvor: Mondo, 28.Apr.2019

Luis Hamilton će imati velikog izazivača u vidu klupskog kolege koji je sada ispred njega u generalnom plasmanu...I u 1001. trci Formule 1, na najvišem podijumu je Finac!..Vozač Mercedesa Valteri Botas pobedio je u Bakuu u trci za Veliku nagradu Azerbejdžana u šampionatu Formule 1, što mu je drugi...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.