Botas pobedio u Bakuu i prestigao Hamiltona na vrhu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Botas pobedio u Bakuu i prestigao Hamiltona na vrhu

Vozač Mercedesa Valteri Botas pobedio je u Bakuu u trci za Veliku nagradu Azerbejdžana u šampionatu Formule 1. Finac je trijumfovao drugi put u sezoni i to uzastopno, nakon trke u Kini, kada je takođe završio ispred timskog kolege Luisa Hamiltona.

Iza njih su redom završili Ferarijev vozač Sebastijan Fetel, Maks Ferštapen (Red Bul), Šarl Lekler (Ferari), Serhio Perez (Rejsing Point)...

Petom pobedom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u karijeri Botas je u generalnom plasmanu preuzeo čelnu poziciju ispred Hamiltona sa samo bodom prednosti 87-86, dok je treći Fetel sa 52.

Šampionat Formule 1 nastavlja se 12. maja trkom za Veliku nagradu Španije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Botas najbolji na ulicama Bakua

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2019

Vozač Mercedesa Valteri Botas pobedio je u Bakuu u trci za Veliku nagradu Azerbejdžana u šampionatu Formule 1...Finac je trijumfovao drugi put u sezoni i to uzastopno, nakon trke u Kini, kada je takođe završio ispred timskog kolege Luisa Hamiltona...Iza njih su redom završili Ferarijev vozač Sebastijan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.