Bolt kao test vozač Ferarija

Izvor: Vesti-online.com, 16.Nov.2010, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolt kao test vozač Ferarija

Najbrži čovek današnjice, jamajčanski sprinter Usein Bolt, testirao je dva modela Ferarija na stazi "Maranelo" u Italiji.

Poznata italijanska marka automobila na tržište je pre par godina plasirala dva nova modela, "458 Italija" i "599 GTB Fiorano", a čast da ih na stazi testira imao je dvostruki svetski rekorder na 100 i 200 metara i Olimpijski šampion, Bolt.

Bolt kaže da se prvo uplašio kao malo dete kada je seo za volan, ali da se posle opustio kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je uvideo da su automobili u stvari slični njemu.

"Prvo me je bio strah, jer nisam smeo da nagazim, ali je posle bilo lakše kada smo se 'upoznali', jer su ovi automobili pomalo kao ja, eksplozivni i odlučni", rekao je Bolt.

Bolt je u Maranelu, pored testiranja automobila, bio planiran i da učestvuje u proslavi titule šampiona Ferarija u Formuli 1, ali se to nije desilo pošto je Fernando Alonso prokockao prednost od 15 bodova na poslednjoj trci sezone u Abu Dabiju tako da je novi svetski šampion postao Nemac Sebastijan Fetel iz Red Bula.

"Krivo mi je što Ferari nije uzeo titulu, ali to je sport, pun uspona i padova, sreće i razočaranja. Vratiće se oni na stazu uspeha, to svi u Ferariju znaju", dodao je Bolt.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

VIDEO : Sprinter Usein Bolt u poseti Ferariju

Izvor: AutoBlog, 16.Nov.2010

Najbrži čovek današnjice, jamajčanski sprinter Usein Bolt (dvostruki svetski rekorder na 100 i 200 metara i Olimpijski šampion), testirao je Ferarijeve modele "458 Italija" i "599 GTB Fiorano" na stazi u Italiji.Bolt kaže da se prvo uplašio kao malo dete kada je seo za volan, ali da se posle opustio...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.