Bavarsko čudovište snažnije od Ferarija (FOTO)

Izvor: S media, 17.Mar.2013, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bavarsko čudovište snažnije od Ferarija (FOTO)

Kada je ovaj M6 kupe napustio fabriku u Bavarskoj, sa sobom je poneo najsnažniji BMW-ov motor u osnovnoj formi - 4,4-litarski agregat sa 560 KS. U rukama veštih tjunera, on sada može da se pohvali sa 640 KS i 777 Nm obrtnog momenta.

Osim dodatne snage, tu je G-Power Bi-Tronik III jedinica za kontrolu rada motora, ako i turbina ASA serije, a u ovakvom izdanju, žestoki M6 kupe je po snazi iza sebe ostavio Ferrari 458, McLaren MP4-12C, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Mercedes SLS AMG, kao i mnoge druge.

Čudovište sa potpisom nemačkog tjunera do "stotke" ubrzava za 3,8 sekundi, uz maksimalnu brzinu od 315 km/h.

(AutoPortal)
Pogledaj vesti o: Ferrari,   BMW

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Na sajmu automobila u Njujorku BMW će prikazati model 328d

Izvor: Moto.rs, 17.Mar.2013

Model BMW 328d pokreće 2.0L TwinPower turbo četvorocilindarski motor koji je sertifikovan na 380Nm obrtnog momenta i 180ks snage. Ovaj model ubrzava od 0 do 100km/h za 7.2 sekunde. Takođe, na pomenutom događaju BMW će predstaviti novi Gran Turismo model Serije 3. Prethodni BMW GT,...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.