Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balotelijeva majka preti paparacima!

Možda je u dresu Liverpula "tih", ali s Marijom Balotelijem nikad nije dosadno van terena. Balotelli je prošle nedelje zaradio policijsku prijavu. Dok je išao da poseti svoju biološku majku, jedna devojka poželela je da ga slika u "ferariju", ali se ta ideja nije svidela italijanskom fudbaleru. Navodno je Balotelli neprimereno reagovao prema devojci koja ga zbog toga prijavila policiji.

U odbranu svog sina, kojeg je odgajila italijanska porodica Baloteli, stala je Rose >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Barvuah.

"Htela sam toj devojci da očitam lekciju, ali na njemu sreću nije se pojavila. Mario nije izrekao nikakve pretnje, sve su to laži. Mario je došao da me poseti, a dotična je gospođica htela fotografisati auto mog sina. Želela je novinarima da proda priču o njemu", rekla je biološla majka Super Marija.

Balotelli je ipak progovorio s devojkom koja ga je kasnije optužila.

"Rekao joj je da će je tužiti ukoliko te fotografije budu objavljene u medijima. Ne mogu da prihvatim da neko pokušava da iskoristiti mog sina. Da nemam drage ljude oko sebe i da me ne sprečava zakon, premlatila bih tu devojku bez milosti. Tukla bih je sve dok ne shvati da sam ja rodila Marija i da sam spremna za njega da odem i u zatvor", rekla je temperamentna mama Marija Balotelija.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.