BOMBA IZ MARANELA: Ferari zove Hamiltona i nudi mu 40 miliona funti i šansu za titulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 12:44

BOMBA IZ MARANELA: Ferari zove Hamiltona i nudi mu 40 miliona funti i šansu za titulu

Britanac na potezu.

Luis Hamilton, sedmostruki šampion Formule 1, ima veoma zaninljivu pobedu.  Čelnici tima Fereraija spremni su da ponude Britancu ugovor vredan 40 miliona funti kako bi od naredne sezone bio u njihovom timu. Time bi, veruju u Maranelu, Luis dobio sjajnu priliku da po osmi put osvoji svetsku titulu.

Predsednik kompanije Džon Elkan je uveliko u kontaktima sa Hamiltonom, kojem ugovor sa Mercedesom ističe krajem godine. Kako prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostrvski mediji, Ferari ima dve opcije sa Hamiltonom - prva je da mu partner naredne sezone bude Šarl Lekler, što bi značilo odlazak Karlosa Sainza u neki drugi tim.

Ferrari are set to offer Lewis Hamilton £40MILLION deal to race in red next season https://t.co/2qidU1RRev pic.twitter.com/a2sS8HhIYW

— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) May 22, 2023

Druga opcija je da se žrtvuje Lekler da bi se doveo Hamilton, i to bi bila praktično zamena mesta, gde bi Hamilton došao u redove Ferarija, a Lekler bio sa Džordžom Raselom u Mercedesu.

Sada je sve na Hamiltonu koji treba sam da odluči, novac neće biti presudan, jer mu nude gotovo jednake uslove.

Jedna od stvari koje mogu da utiču je i želja Hamiltonovog oca da jednog dana vozi za Ferari, čiji je član trebalo da postane i Luisov omiljeni vozač, legendarni Brazilac Airton Sena, koji je poginuo 1994. u Imoli.

Ono što može da presudi šta će Hamilton izabrati je činjenica da li će Mercedes uspeti da nadomesti zaostatak za Red Bulom i unapredi bolid.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.