Alonso spreman za Veliku nagradu SAD

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Nov.2013, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alonso spreman za Veliku nagradu SAD

Vozač Ferarija Fernando Alonso učestvovaće sledećeg vikenda u trci za Veliku nagradu SAD uprkos povredi leđa, saopštila je italijanska ekipa.
(FOTO: AP)
Drago nam je što će Fernando uprkos povredi da vozi trku, čak iako zna da neće moći da pruži maksimum. To pokazuje koliko se žrtvuje za Ferari – rekao je prvi čovek Ferarija Luka di Montecemolo za sajt ekipe.
Alonso je povredio leđa pre devet dana u trci za Veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nagradu Abu Dabija.
Španski automobilista trenutno zauzima drugo mesto na tabeli vozača sa 217 bodova, dok Sebastijan Fetel iz Red Bula, koji je već odbranio titulu, ima 347 bodova.
Trka za Veliku nagradu SAD vozi se u gradu Ostin u Teksasu u nedelju, 17. novembra.


Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.