Alonso: Verujem da Ferari može bolje

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alonso: Verujem da Ferari može bolje

Vozač Ferarija Fernando Alonso veruje da njegov tim može da poboljša rezultate u nastavku sezone u Formuli 1.
(FOTO: AP)
Mislim da moramo da pružimo šansu novom šefu tima Marku Matijaćiju. Treba da vidimo kakva rešenja on nudi. Svi u timu se radujemo novoj saradnji i nadamo se da će on dobro voditi ekipu – rekao je Alonso.
Dosadašnji šef tima Ferarija Stefano Domenikali podneo je ove nedelje ostavku na tu poziciju, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << lošeg starta sezone.
Domenikali verovatno nije mogao više da nosi toliki teret na svojim leđima. On je postupio veoma odgovorno, jer nije lako povući se sa takve pozicije u Formuli 1 i reći otvoreno da je možda vreme za smenu – rekao je španski vozač.
Alonso je rekao da je pritisak zbog loših rezultata Ferarija poslednjih godina bio preveliki, i da je to možda razlog ostavke Domenikalija.
Rezulatati u sportu su veoma važni, a pritisak u Ferariju je bio visok. Tri puta smo bili na domak titule. Felipe Masa 2008. godine, a ja 2010. i 2012. godine. Da smo to osvojili Domenikali bi imao tri osvojene titule – rekao je Alonso.
Fernando Alonso je ove sezone za Ferari odvezao tri trke, i ostvario dva plasmana na četvrtu poziciju.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Alonso uveren u dobru sezonu

Izvor: AutoBlog, 17.Apr.2014

Fernando Alonso je rekao da veruje da Fereri može da poboljša rezultate u nastavku sezone u Formuli 1. "Mislim da moramo da pružimo šansu novom šefu tima Marku Matijaćiju. Treba da vidimo kakva rešenja on nudi. Svi u timu se radujemo novoj saradnji i nadamo se da će on dobro voditi ekipu", rekao...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.