Alonso: Ferari nije kao nekada

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 22:39

Alonso: Ferari nije kao nekada

Vozač Aston Martina Španac Fernando Alonso izjavio je da ekipa Ferarija nije više stabilna kao što je bila u šampionatu Formule 1, prenose italijanski mediji.

Alonso se ove sezone četiri puta popeo na pobedničko postolje i trenutno se nalazi na trećem mestu u generalnom plasmanu vozača sa 75 bodova.

Prva dva mesta drže vozači Red Bula Maks Ferstapen i Serhio Peres.

"Sa Ferarijem smo bili u borbi svake sezone i gotovo nikad nismo grešili. Dva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << puta smo se do poslednje trke borili za titulu. Na sreću za mene i za Aston Martin, sada je Ferari manje stabilan nego kad sam ja bio tamo", rekao je Alonso, koji je za Ferari vozio od 2010. do 2014. godine.

Naredna trka u šampionatu F1 biće vožena 21. maja za Veliku nagradu Emilije Romanje i videćemo da li će Ferari moći da posle šest trka dođe do prvog podijuma u sezoni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.