A GDE JE VAMA OVAKAV FERARI? Žena iz Pančeva ostavila pušenje i evo šta je kupila za novac koji je ovako uštedela

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 02:01

"A GDE JE VAMA OVAKAV FERARI?" Žena iz Pančeva ostavila pušenje i evo šta je kupila za novac koji je ovako uštedela

Novac koji je namenjen za cigarete trošila je na nešto što voli, na tašne

Sećate se one fore kad su pričali pušač i nepušač, pa nepušač rekao pušaču - jel ti znaš da tokom života na cigarete potrošiš toliko novca taman da bi mogao da kupiš jedan dobar ferari? A pušač mu na to odgovorio - A gde je tebi ferari?

Jedna Pančevka tvrdi da je za tri godine koliko ne puši uspela da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uštedi za svoj "ferari" - tačnije, ona svakog meseca sebi kupi nešto što najviše voli - ali za novac koji bi inače dala na cigarete.

- Ja svoj ferari imam. Kad god mi neko prebaci kako eto iako ne pušim tri godine, opet nisam ni u čemu odskočila, finansijski, odmah im objasnim da i nisu baš u pravu, jer jesam odskočila, a to se i te kako primećuje - objašnjava ona.

Kako kaže, na cigarete je dnevno trošila 300 dinara, minimum, a u izlasku čak i 600. To je prostom računicom mesečno iznosilo oko 10.000 dinara. Cigarete je, priča nam, ostavila zbog zdravlja, tačno pre 3 godine. I za to vreme novac koji je namenjen za cigarete trošila je na nešto što voli, na tašne.

- Svaka dva meseca, ili čak tri, kupim sebi neku dobru tašnu, na sniženju, realno, svi se oduševljavaju mojim izborom, a ne znaju da iza tih tašni stoji ušteđen novac od duvanskog dima. Em sam se ponovila, em sam zdravija, tako da ja svoj ferari uveliko vozim - objasnila je ona.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf Biznis/S.Ž./M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.