Челници Манчестер Јунајтеда спремни да плате Влаховића 90 милиона евра

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Maj.2023, 20:13

Челници Манчестер Јунајтеда спремни да плате Влаховића 90 милиона евра

Челници Манчестер Јунајтеда спремни су да плате чак 90 милиона евра за фудбалера Јувентуса Душана Влаховића, јавља британски „Дејли мејл“. Фото: Танјуг/Fabio Ferrari/LaPresse via AP Нападач „старе даме“ је на мети неколико богатих великана, а колико јуче >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се писало да је Челси послао званичну понуду „тешку“ 80 милиона евра.
Влаховић (23), како тврде енглески медији, не жели у Челси јер „плавци“ следеће сезоне неће играти у европским такмичењима, док је отворен за преговоре о преласку на „Олд Трафорд“, јер ће клуб готово извесно играти у Лиги шампиона наредне сезоне.
Менаџер Манчестер Јунајтеда Ерик Тен Хаг је као приоритет у прелазном року зацртао довођење два врхунска нападача, а осим репрезентативца Србије, на листи жеља су и Хари Кејн из Тотенхема, Расмус Хејлунд из Аталанте и Виктор Осимен из Наполија.
Mateus: Bajern ne može ovako da nastavi, mora da se napravi revizija

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Челници Манчестер Јунајтеда спремни да плате Влаховића 90 милиона евра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.