Власник Челсија понудио 80 милиона евра Јувентусу за Душана Влаховића

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Maj.2023, 16:09

Власник Челсија понудио 80 милиона евра Јувентусу за Душана Влаховића

Фудбалер Јувентуса Душан Влаховић веома је близу селидбе у Челси пошто су из лондонског клуба за њега званично понудили 80 милиона евра, преноси „ESPN“. Фото: Танјуг/Fabio Ferrari/LaPresse via AP Амерички медиј тврди да је будући менаџер „плаваца“ Маурисио Покетино инсистирао да на Стамфорд >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Бриџ дође Влаховић, који би требало да буде кључни нападач Челсија у наредним годинама.
Додаје се да је Јувентус у финансијским проблемима, да му прети казна одузимања бодова и неиграње Лиге шампиона наредне сезоне, што би могло да буде пресудно у одлуци да продају Србина ког су у јануару прошле године платили Фјорентини 75 милиона евра.
Влаховић (23) је и поред честих проблема са повредама постигао 13 голова у свимк такмичењима за Јувентус ове сезоне, а одличне партије пружио је у дресу репрезентације Србије у марту против Литваније и Црне Горе кад је постигао три гола.
Arteta: Izvinjenje navijačima, verovao sam da možemo do titule, ali igrači nisu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Власник Челсија понудио 80 милиона евра Јувентусу за Душана Влаховића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.