Виктор Осимен близу потписивања новог уговора са Наполијем

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jul.2023, 11:34

Виктор Осимен близу потписивања новог уговора са Наполијем

Фудбалер Наполија и нигеријски репрезентативац Виктор Осимен близу је потписивања новог уговора са клубом из Напуља, преносе италијански медији. Фото: Танјуг/АР/Fabio Ferrari Осимен је недавно са својим менаџерима разговарао са челницима Наполија, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који су обећали нигеријском нападачу продужење сарадње.
Италијански медији наводе да би Нигеријац могао да остане у Наполију и због чињенице да у овом тренутку нема заинтересованог клуба који би желео да издвоји 120 милиона евра обештећења за Осимена.
Интересовање за нигеријског репрезентативца су раније показали Пари Сен Жермен, Бајерн и Манчестер јунајтед, али су сва три клуба одустала од преговора због високог обештећења.
Осимен има уговор са клубом из Напуља до јуна 2025. године. Он је у Наполи стигао 2020. године из Лила, а прошле сезоне је на 39 мечева постигао 31 гол у свим такмичењима за клуб из Напуља. Нигеријац је један од најзаслужнијих играча за титулу Наполија у Серији А прошле сезоне.
Inter odbio ponudu Mančester junajteda od 45 miliona evra za golmana Onanu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Виктор Осимен близу потписивања новог уговора са Наполијем се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.