Матеус: Влаховић би се одлично уклопио у тим Бајерна

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jun.2023, 18:02

Матеус: Влаховић би се одлично уклопио у тим Бајерна

Бивши репрезентативац Немачке и тренер Партизана Лотар Матеус изјавио је да би се српски нападач Душан Влаховић одлично уклопио у тим Бајерна, преноси Мoцартспорт. Фото: Танјуг/Fabio Ferrari/LaPresse via AP Бајерн из Минхена се укључио у трку за довођење фудбалера Јувентуса Душана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Влаховића, преносе немачки медији.
„Већ сам говорио о њему, тако да знате шта мислим. Јефтинији је од неких других кандидата који су се доводили у везу са Бајерном. Огроман је, снажан, помало ме подсећа на Ромелуа Лукакуа из млађих дана. Одлично се сналази у шеснаестерцу, у сваком тренутку зна где се налази гол”, истакао је Матеус, преноси Танјуг.
Осврнуо се и на протеклу сезону српског нападача.
„У Јувентусу није добар моменат, доста је немирна ситуација, одузимају им бодове. Слично је и са Бајерном, кад није добра атмосфера око клуба и резултати су лошији ни појединци не одскачу. Мање је ентузијазма, то оптерећеује цео тим. Моје мишљење је да би се Влаховић одлично уклопио у Бајерну”, закључио је Матеус.
Trofej za srpski rukomet posle 22 godine – RK Vojvodina osvojila EHF Evropski kup




Преузмите андроид апликацију.
Чланак Матеус: Влаховић би се одлично уклопио у тим Бајерна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.