Аталанта неочекивано благо кажњена за расне увреде на рачун Влаховића

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 15:35

Аталанта неочекивано благо кажњена за расне увреде на рачун Влаховића

Дисциплинска комисија Серије А казнила је Аталанту затварањем трибине где су највернији навијачи на једну утакмицу због расних увреда које су упућене фудбалеру Јувентуса Душану Влаховићу. Фото: Танјуг/Fabio Ferrari/LaPresse via AP Навијачи Аталанте су током утакмице одигране у недељу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << скандирали Србину да је „Циганин“, због чега је реаговао чак и председник ФИФА Ђани Инфантино на друштвеним мрежама.
Очекивала се много већа и озбиљнија казна за клуб из Бергама, али на крају је затворена само трибина „са које је стигло 80 одсто увреда“, како је наведено у образложењу казне.
Уз затварање трибине, Аталанта је кажњена и са 10 хиљада евра.
Menadžer Liverpula Jirgen Klop se odriče petorice fudbalera na kraju sezone

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Аталанта неочекивано благо кажњена за расне увреде на рачун Влаховића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.