Калво: Влаховић је централна фигура Јувентусовог пројекта

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Apr.2023, 11:00

Калво: Влаховић је централна фигура Јувентусовог пројекта

Директор Јувентуса Франческо Калво изјавио је да клуб не планира да продаје српског репрезентативца Душана Влаховића. Фото: Танјуг/Fabio Ferrari/LaPresse via AP Фудбалери Јувентуса победили су синоћ екипу Спортинга 1:0 у првој утакмици четвртфинала Лиге >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Европе.
„Влаховић је централна фигура нашег пројекта, он је наша будућност и у то нема никакве сумње“, рекао је Калво.
Он каже да Влаховић тек треба да покаже оно најбоље од себе, преноси Спортклуб.
„Ми свакодневно видимо колико он заправо жели да напредује и даје нам наду за будућност. Ово није најбољи период у историји Јувентуса, али смо уверени да ћемо се извући и потом напредовати“, истакао је Калво.
Fešta u Areni – Partizan maksimalno na Panatinaikos

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Калво: Влаховић је централна фигура Јувентусовог пројекта се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.