Влаховић пропустио тренинг због повреде, неизвестан за меч са Спортингом

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 17:40

Влаховић пропустио тренинг због повреде, неизвестан за меч са Спортингом

Фудбалер Јувентуса и српски репрезентативац Душан Влаховић пропустио је данашњи тренинг торинског клуба због проблема са повредом зглоба, преносе италијански медији. Фото: Танјуг/Fabio Ferrari/LaPresse via AP Влаховић је повредио зглоб пре два дана на мечу 29. кола Серије А против Лација >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << (1:2).
Према информацијама италијанских медија, српски нападач би могао да пропусти први меч четвртфинала Лиге Европе против Спортинга, који ће бити одигран у четвртак у Торину.
Италијански медији наводе да ће се Јувентус ускоро огласити и објавити да ли ће Влаховић бити у конкуренцији за меч са Спортингом.
Lester pregovara sa Rafaelom Benitezom?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Влаховић пропустио тренинг због повреде, неизвестан за меч са Спортингом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.