Медији: Челси жели да на крају сезоне ангажује Душана Влаховића

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jan.2023, 11:26

Медији: Челси жели да на крају сезоне ангажује Душана Влаховића

Челници Челсија покушаће на крају сезоне да ангажују нападача Јувентуса и српског репрезентативца Душана Влаховића, преноси „Гивемеспорт“. Фото: Танјуг/Fabio Ferrari/LaPresse via AP Британски медији подсећају да Челси у нападу има Каија Хаверца, Пјера-Емерика Обамејанга, Давида Фофану >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Арманда Броја, а у клуб ће на крају сезоне да стигне и Кристофер Нкунку.
Међутим, руководство лондонског клуба жели да искористи тешку ситуацију у Јувентусу и да на крају сезоне ангажује Влаховића. Торинском клубу је одузето 15 бодова у Серији А, а Јувентусу прети и избацивање из европских такмичења.
Влаховић (22) је пре годину дана стигао у Јувентус из Фиорентине, а ове сезоне постигао је седам голова на 15 мечева за торински клуб.
Синијакова и Крејчикова одбраниле титулу у дублу на Аустралијан опену

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медији: Челси жели да на крају сезоне ангажује Душана Влаховића се појављује прво на Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.