KAKO SU PRAĆENI BELIVUK I MESAR? Otkriveni novi detalji iz istrage

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 21:12

KAKO SU PRAĆENI BELIVUK I MESAR? Otkriveni novi detalji iz istrage

FBI nije sarađivao sa našim bezbednosnim strukturama.

Predsednik Aleksandar Vučić otkrio je večeras nove detalje istrage u slučaju protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i naglasio da

- Želim da čestitam Specijalnom tužilaštvu i svima koji su radili na pisanju optužnice protiv Belivuka i svim pripadnicima policije i BIA. Ne postoji učešće FBI u slučaju Belivuk. FBI nam pod milim Bogom nije dostavio ništa. Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su nas obavestili za aplikaciju "Anon" koju kontroliše CIA. Tu su nas obavestili da imaju određene podatke, ali to je bilo već kasnije. Nisu nam dostavili ništa u slučaju Belivuka, već za neke druge slučajeve - rekao je Vučić gostujući na RTS.

On je ponovio da su pripadnici naših bezbednosnih snaga rizikovali živote da bi prikupili dokaze protiv Belivuka i Miljkovića i otkrio detalje iz istrage.

- Slučaj Belivuk su radile samo naše službe i odlično su uradili taj posao. To su ljudi koji su uspeli da u njihove stanove i pod njihove automobile postave uređaje za praćenje. Tako smo dva meseca mogli da pratimo svaki njihov korak i to je uradila naša policija bez ikoga. Zamislite koliko junak treba da budete da postavite prislušni uređaj pod automobil Marka Miljkovića i to dok su bili u punoj snazi - rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: FBI,   BIA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: TEŠKA UBISTVA, OTMICE, DROGA "Blic" objavljuje detalje optužnice protiv GRUPE VELJKA BELIVUKA

Izvor: Blic, 02.Avg.2021, 12:57

Članovi kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića svi se optužnicom terete za udruživanje u kriminalnim radnjama, deo grupe se tereti za teška ubistva tačnije pet. Pojedinim članovima pripisuju se četiri ubistva, a deo njih tereti se za otmice. Svi u optužnici imaju nedozvoljeno držanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.