Izvor: Blic, 02.Avg.2021, 12:57

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: TEŠKA UBISTVA, OTMICE, DROGA "Blic" objavljuje detalje optužnice protiv GRUPE VELJKA BELIVUKA

Članovi kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića svi se optužnicom terete za udruživanje u kriminalnim radnjama, deo grupe se tereti za teška ubistva tačnije pet. Pojedinim članovima pripisuju se četiri ubistva, a deo njih tereti se za otmice. Svi u optužnici imaju nedozvoljeno držanje oružja i promet droga.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljena optužnica protiv Belivuka i grupe " ubistva, otmice, oružje i droga

Izvor: B92, 02.Avg.2021

Članovi kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića optužnicom se terete za udruživanje, teška ubistva, otmice i nedozvoljeno držanje oružja...Oni se takođe terete i za stavljanje u promet droga. Optužnica je danas upućena braniocima i tuženima...Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja...

Nastavak na B92...

SVIREPA UBISTVA, MUČENJE, SILOVANJE... "Blic" ekskluzivno objavljuje za šta se tačno tereti SVAKI OD 29 OPTUŽENIH ČLANOVA Belivukove grupe

Izvor: Blic, 02.Avg.2021

Članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića danas će iz Višeg suda biti upućene optužnice. Blic prenosi detaljno za koja krivična dela se tereti 29 članova koji su trenutno u pritvoru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.