Polufinale Evropskog prvenstva za odbojkašice: Srbija - Rusija 25:23

Izvor: Blic, 13.Sep.2013, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polufinale Evropskog prvenstva za odbojkašice: Srbija - Rusija 25:23

U ovim trenucima ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igra u Berlinu protiv Rusije u polufinalu Evropskog prvenstva, a prvi set naše odbojkašice su izgubile sa 25:23.

Startna postava Srbije, u sastavu Maja Ognjenović, Milena Rašić, Nataša Krsmanović, Brižitka Molnar, Jelena Nikolić, Jovana Brakočević i Suzana Ćebić od samog početka imala je problema u prijemu servisa, zbog čega je "zbornaja" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stekla prednost od 4:1 koju je "uporno" održavala, ma koliko da su se trudile izabranice selektora Zorana Terzića.

Čak i kada bi uspele da priđu rivalkama, sa 19:22 na poen zaostatka, dešavale su se servis-greške naših igračica, a posle dve takve Ruskinje su došle do set-lopte. Prvu nisu iskoristile, ali drugu jesu za 25:23.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Polufinale Evropskog prvenstva za odbojkašice: Srbija – Rusija 25:23

Izvor: Dzungla.org, 13.Sep.2013

U ovim trenucima ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igra u Berlinu protiv Rusije u polufinalu Evropskog prvenstva, a prvi set naše odbojkašice su izgubile sa 25:23.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.