Polufinale Evropskog prvenstva za odbojkašice: Srbija - Rusija 23:25, 19:25

Izvor: Blic, 13.Sep.2013, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polufinale Evropskog prvenstva za odbojkašice: Srbija - Rusija 23:25, 19:25

U ovim trenucima ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igra u Berlinu protiv Rusije u polufinalu Evropskog prvenstva, a naše odbojkašice su izgubile prva dva seta, i to sa 25:23, 25:19.

Startna postava Srbije, u sastavu Maja Ognjenović, Milena Rašić, Nataša Krsmanović, Brižitka Molnar, Jelena Nikolić, Jovana Brakočević i Suzana Ćebić od samog početka imala je problema u prijemu servisa, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čega je "zbornaja" stekla prednost od 4:1 koju je "uporno" održavala, ma koliko da su se trudile izabranice selektora Zorana Terzića.

Čak i kada bi uspele da priđu rivalkama, sa 19:22 na poen zaostatka, dešavale su se servis-greške naših igračica, a posle dve takve Ruskinje su došle do set-lopte. Prvu nisu iskoristile, ali drugu jesu za 25:23.

Ništa se nije promenilo ni u drugoj deonici. Za tili čas su se ruske odbojkašice pobrinule da prijem servisa potpuno "nestane" u srpskoj ekipi, u koju se uvukao i strah, posle neočekivano velikog broja grešaka. Nije pomagao ni predah koji je tražio Terzić, ni tehnički tajmauti, jer šta god da su pokušale aktuelne prvakinje Evrope, nailazilo je na kvalitetan odgovor Ruskinja. Uz čak deset blokova u prva dva seta, a i manje grešaka (37:43), ruske reprezentativke su vrlo brzo izgradile sedam poena prednosti, a onda rutinski priveli taj period kraju u svoju korist - 25:19.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Polufinale Evropskog prvenstva za odbojkašice: Srbija – Rusija 23:25, 19:25

Izvor: Dzungla.org, 13.Sep.2013

U ovim trenucima ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igra u Berlinu protiv Rusije u polufinalu Evropskog prvenstva, a naše odbojkašice su izgubile prva dva seta, i to sa 25:23, 25:19.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.