Luka i Krstaja - Ko je pogrešio i ko će kome oprostiti?

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka i Krstaja - Ko je pogrešio i ko će kome oprostiti?

Nakon izjava Slaviše Kokeze i Luke Milivojevića oglasio se i selektor "Orlova" Mladen Krstajić.

Manje od tri meseca ostalo je do početka kvalifikacionog ciklusa, a već početkom marta selektor Srbije Mladen Krstajić trebalo bi da saopšti spisak igrača na koje računa za duele sa Nemačkom (20. mart) i Portugalom (25. mart).

Pošto je predsednik Saveza Slaviša Kokeza pred Novu godinu potvrdio da Krstajić ostaje za kormilom nacionalnog tima, ostalo je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se reše još neke stvari kako bi reprezentacija bez ikakvih balasta ušla u borbu za plasman na Evropsko prvenstvo.

U razgovoru za "Žurnal" selektor Mladen Krstajić objasnio je zašto je posle završetka Lige nacija bio neraspoložen i demantovao da je svojim nastupom najavio odlazak.

"To nije bilo pitanje opstanka, jednostavno, proradile su u meni neke emocije. Teška je bila godina... Dosta se radilo, puno toga ostalo je iza nas. Funkcija kojom se bavim nije nimalo laka, predstavlja mi čast i zadovoljstvo, ali naravno, pristuan je i stres. Nisam rekao da li ću biti selektor, nego da ima ljudi koji će proceniti da li je dobro to što radimo", rekao je Krstajić.

Pored statusa selektora Mladena Krstajića predsednik FS Srbije Slaviša Kokeza govorio je pre sedam dana i o odnosu koji strateg "Orlova" ima sa Lukom Milivojevićem.

Nedugo zatim kapiten Kristal Palasa nagovestio je da bi mogao da se vrati u državni tim u razgovoru za engleske medije, a poslednja poruka koju šalje Mladen Krstajić nedvosmisleno ukazuje na to da će Kragujevčanin ponovo dobiti poziv u reprezentaciju.

"Mislim da je Luka pravi momak i sportista. Stvari koje su se desile, desile su se. U suštini, treba da gledamo napred i ono što se desi, ma ko da je pogrešio, ako sam i ja pogrešio. Znam da praštam i gledam unapred. Suština ove priče je da je Srbija iznad nas i da gledamo zajednički interes, a to je da srpski fudbal napreduje", zaključio je Krstajić.

Na osnovu svega što smo poslednjih dana mogli da čujemo, nije teško zaključiti da je u vreme praznika palo pomirenje i da bi Luka Milivojević trebalo ponovo da zaigra za reprezentaciju nakon nekoliko meseci pauze.

Biće to veliko pojačanje za "Orlove" koji gostovanjem u Lisabonu počinju borbu za plasman na Evropsko prvenstvo na kojem naša zemlja nije igrala još od 2000. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.