Saletov san, hoćemo li ga videti u Kini?

Izvor: Sportske.net, 05.Jan.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saletov san, hoćemo li ga videti u Kini?

Poželeo je nešto zašta svaki ljubitelj košarke u Srbiji živi.

Reprezentacija Srbije još uvek nije obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo koje se igra ove godine u Kini, a u februaru ćemo imati priliku koju ne smemo da propustimo, u mečevima protiv Estonije i Izraela bismo morali da obezbedimo plasman na Mundobasket.

Aleksandar Đorđević, selektor nacionalnog tima, ne dovodi u pitanje plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Kinu, a govorio je o medalji na tom prvenstvu.

"Od početka mog rada sa reprezentacijom Srbije govorim da je naša dužnost da idemo na medalju. Tako je i sada, mada će konkurencija na SP-u u Kini biti izuzetno snažna. Na četiri velika takmičenja, na kojima sam obavljao selektorsku funkciju osvojili smo tri srebra i četvrto mesto na Evrobasketu 2015, pa s razlogom mogu da budem optimista", rekao je Aleksandar Đorđević u razgovoru za "Al džaziru".

Njegov san jeste da se pobedi najjači tim na svetu - Drim tim.

"Moje obraćanje reprezentativcima bilo je ovako: Neko će pobediti Amerikance. Zašto to ne bi bila Srbija? Sve je rečeno vrlo jasno gde moja razmišljanja idu", rekao je on.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Luka i Krstaja - Ko je pogrešio i ko će kome oprostiti?

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2019, 11:38

Nakon izjava Slaviše Kokeze i Luke Milivojevića oglasio se i selektor "Orlova" Mladen Krstajić...Manje od tri meseca ostalo je do početka kvalifikacionog ciklusa, a već početkom marta selektor Srbije Mladen Krstajić trebalo bi da saopšti spisak igrača na koje računa za duele sa Nemačkom (20....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.