Kad Štimac slavi pobedu, to je uvek SPEKTAKL! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Mar.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Štimac slavi pobedu, to je uvek SPEKTAKL! (foto)

Svi se sećamo kako je centar Crvene zvezde Telekom letos na Tviteru slavio pobede našeg nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu. U istom stilu je nastavio i kada su Zvezdine pobede u pitanju.

Crveno-beli su sinoć ostvarili jedan od ključnih trijumfa u borbi za plasman u Top 8 Evrolige, savladan je Panatinaikos sa 69:67, a Vladimir Štimac je, naravno, bio jedan od aktera još jednog Zvezdinog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uspeha.

Ovu veliku pobedu nad Atinjanima slavio je u ''Areni'' sa ''Delijama'', u svlačionici sa saigračima, ali ono najlepše je usledilo pošto se Štimac vratio kući, gde ga je dočekao sinčić u majici ''Delija''.

Štimac je taj trenutak ovekovečio fotografijom koju je objavio na Tviteru, uz poruku:

''Ponosan budi što Zvezdaško srce bije ti iz grudi...''.

Ponosan budi sto Zvezdasko srce bije ti iz grudi... ❤️❤️ pic.twitter.com/7BLshZVVHe

— Vladimir Stimac (@stimac15) March 11, 2016
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.