Izvor: HotSport.rs, 11.Mar.2016, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA, TOP 16: Efes se ne predaje, pala Darušafaka

Nakon pobede od 72:68, tim Dušana Ivkovića stigao do četvrte pobede u Evroligi.


U “biti ili ne biti” susretu, ekipa Anadolu Efesa savladala je Darušafaku rezultatom 72:68, i tako ostala u borbi za dalji plasman.
Ekipu Efesa do pobede su vodili Ertel sa 21, Grejndžer sa 14 i Čedi sa 13 poena, dok je kod Darušafake jedini raspoložen bio Vilbekin sa 17 poena, a Erden je dodao 12.
Ovom pobedom, Efes je praktično eliminisao Darušafaku iz daljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << takmičenja (Darušafaka ima 3-7), dok su sebi produžili nadu da će u preostala četiri meča protiv Cedevite, Unikahe, Fenerbahčea i Panatinaikosa zabeležiti sve trijumfe, uz bar tri poraza Crvene zvezde ili Panatinaikosa.
Evroliga, Top 16, 10. kolo
Grupa E
Lokomotiva – Fenerbahče 52:55
Cedevita – Unikaha 78:91
Darušafaka – Anadolu Efes 68:72
Crvena zvezda – Panatinaikos (petak, 20.00)


Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

U MEGI SLOŽNI: Borićemo se, pa šta bude

Izvor: HotSport.rs, 12.Mar.2016, 14:21

Košarkaši Mega Leksa u ponedeljak 14. marta od 20 časova započinju plej-of ABA lige utakmicom u Podgorici protiv Budućnosti VOLI. Polufinalna serija se igra na dva dobijena meča a Mega će u Sportskom centru Morača pokušati da i pored velikih problema sa povredama, napravi veliko iznenađenje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.