EL - Efes pregrmeo Darušafaku

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2016, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Efes pregrmeo Darušafaku

Košarkaši Anadolu Efesa prekinuli su niz od četiri uzastopna poraza pošto su u okviru 10. kola TOP 16 faze savladali Darušafaku.

Vicešampion Turske ostao je u trci za plasman u četvrtfinale Evrolige pošto je večeras u okviru 10. kola TOP 16 faze savladao Darušafaku.

Anadolu Efes slavio je kao gost rezultatom 72:68 (13:15, 21:11, 21:24, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 17:18) prekinuvši tako seriju od četiri vezana poraza.

Ubedljivo najbolji pojedinac na utakmici bio je francuski internacionalac Tomas Ertel koji je postigao 21 poen, upisao 3 asistencije i ostvario 5 skokova.

Ekipa Dušana Ivkovića stigla je do četvrte pobede u grupi "E" čime je zadržala nade da može do plasmana u TOP 8.

Narednu utakmicu Efes igra na domaćem terenu protiv zagrebačke Cedevite.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVROLIGA, TOP 16: Efes se ne predaje, pala Darušafaka

Izvor: HotSport.rs, 11.Mar.2016

Nakon pobede od 72:68, tim Dušana Ivkovića stigao do četvrte pobede u Evroligi.. . . U “biti ili ne biti” susretu, ekipa Anadolu Efesa savladala je Darušafaku rezultatom 72:68, i tako ostala u borbi za dalji plasman.. Ekipu Efesa do pobede su vodili Ertel sa 21, Grejndžer sa 14 i Čedi sa 13...

Nastavak na HotSport.rs...

Efesu gradski derbi, Real siguran u Kaunasu

Izvor: RTS, 11.Mar.2016

Istanbulski derbi između Efesa i Darušafake pripao ekipi Dušana Ivkovića. Madridski Real siguran na gostovanju u Kaunasu protiv Žalgirisa. . Košarkaši Efesa pobedili su u gradskom derbiju u Istanbulu Darušafaku sa 72:68...

Nastavak na RTS...

EL - Barsa ponovo slavi Dolmena!

Izvor: Sportske.net, 12.Mar.2016, 00:18

Amerikanac Džastin Dolman još jednom je izrastao u junaka Barselone pošto je za devet sekundi postigao pet poena i doneo trijumf Kataloncima nad moskovskim CSKA...Košarkaši moskovskog CSKA bili su na korak od plasmana u četvrtfinale Evrolige ali su za devet sekundi primili pet poena i izgubili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.