Rijana ne nosi gaćice, pijucka vino i puši

Izvor: Poznati.info, 10.Dec.2012, 03:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana ne nosi gaćice, pijucka vino i puši

Rijanu je u golišavom izdanju fotografisala prijateljica Melisa Ford. Pevačica je glavu prekrila kapuljačom. Na sebi je još imala samo grudnjak, a u ruci je držala čašu vina

Devojka sa Barbadosa nedavno je razgolićena pozirala za naslovnicu svog sedmog studijskog albuma ‘Unapologetic’ i časopis GQ na radost svih muškaraca širom planete.

Rijana/Foto: Instagram

Za razliku od prethodnih slučajeva kada su je ljudi takvu samo mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << videti na omotu albuma i u novinama, ovoga puta na iznenađenje mnogih, osvanula je gola i na Tviteru, a u oskudnom izdanju ju je fotograsala najbolja prijateljica Melisa Ford.

Na prvoj fotografiji koju je Melisa objavila putem Instagrama, vidi se Rijana (24) bez gaćica s kapuljačom na glavi i u grudnjaku, kako zavodljivo gleda u kameru s crvenim ružem na usnama, dok u ruci drži čašu vinu sa cigaretom u ustima.
 
Na drugoj slici u istom izdanju sedi na podu s ispruženim nogama i pije vino iz čaše.


Izvor: 24sata.rs
Slične, interesantne temeRijana i u maskirnoj košulji izgleda seksi (Video)
Rijana: Najčešće s jako malo odeće na sebi!
Rijana tvituje citate iz Biblije da opravda povratak Krisu Braunu
Rijana pozirala bez gaćica na gala večeri


Pogledaj vesti o: Ford,   Twiter

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rijana se slikala bez gaćica

Izvor: CrveniTepih.com, 10.Dec.2012

Izazovna pevačica Rijana (24) objavila je veoma zanimljive fotografije na Tviteru. Rijanu je slikala njena drugarica Melisa Frojd. Na fotografijama pevačica ima lisicu preko glave, dok na sebi ima samo grudnjak. Očigledno je da pevačica nije obukla donji veš.  Rijana je uživala pijuckajući vino,...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Rijana ponovo u provokativnom izdanju

Izvor: Story, 10.Dec.2012

Popularna pevačica sa Barbadosa ponovo je fanove na društvenim mrežama obradovala svojim golišavim fotografijama...Rijana, Foto: Twitter

Nastavak na Story...

Rijana pozirala bez donjeg veša (Foto)

Izvor: Svet plus, 10.Dec.2012

Atraktivnu pevačicu Rijanu fotografisala je drugarica Melisa Frojd, a ono što je zanimljivo je da Rijana na fotografiji ima samo lisicu i grudnjak.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.