ONA NEĆE OSVOJITI 30.000 EVRA! Zauvek je IZBAČENA iz vile Parova - Gledaoci su PRESUDILI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 08:19

ONA NEĆE OSVOJITI 30.000 EVRA! Zauvek je IZBAČENA iz vile Parova - Gledaoci su PRESUDILI!

Nije iskoristila drugu šansu?!

Nedelja je rezervisana za izbacivanje iz vile Parova. Ubedljivu prednost, sa 35,2% glasova publike, osvojila je Atina Ferari i ona je sačuvana u rijalitiju.

Sanja Mirkov osvojila je 13,6% glasova, a odmah za njom na tabeli se našao i Uroš Anđelić sa 13,1% glasova publike. Potom je na tabeli usledila Maja Đorđević sa 12,5% glasova.

Pred vratima vile su se nalazile Dragana Mitrović, Ivana Mitrović i Maja Masaža. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Po drugi put Ivana je napustila rijaliti sa samo 9,1 odsto glasova publike. Ona je izgubila u trci za glavnu nagradu koja iznosi 30.000 evra.

Kao što su mnogi primetili, ona nije na najbolji način iskoristila šansu koja joj je bila pružena kada se opet vratila u rijaliti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Izabela NIKAD SREĆNIJA, rasplakala se! A ovo je pravi razlog: "Ne dam ja tebe nikome..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020

Dragana je ipak ostala u rijalitiju...Izabela Alijoski sinoć je tokom izbacivanja bila na ivici suza...Što se finale bliži, izbacivanja su sve emotivnija i napetija za takmičare. Upravo tako je bilo i sinoć!..Na vratima vile su se našle Ivana i Dragana, te je kasnije Ivana i napustila ovaj Vilu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.