Žena vozač protiv rampe: Šta mislite ko je izvukao deblji kraj? (VIDEO)

Izvor: S media, 24.Jun.2012, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena vozač protiv rampe: Šta mislite ko je izvukao deblji kraj? (VIDEO)

Dolazeći svojim Citroenom na automatsku rampu parkirališta, žena za volanom u brzini pruža ruku kroz prozor, valjda misleći da je senzor uređaja neverovatno brz i da će u deliću sekunde dignuti rampu, koja se u tom trenutku nalazi pola metra od vozila.

To se zove loš vozač (VIDEO)

"Provozala" čoveka na haubi (VIDEO)

Pet najgorih žena vozača (VIDEO)

Ne samo da senzor nije očitao njenu karticu, već se ona zabila u rampu, slomivši je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na dva dela. Odlučila je da ipak sve uradi kako treba, vratila se u rikverc i očitala karticu. Ali, polomljena rampa sada nije radila.

Kako se približavao drugi automobil iza Citroena, vozačica ponovo ide unazad i ovaj put umalo udara vozilo iza sebe, izlazi iz automobila kako bi sama rešila problem golim rukama.

Bez pardona, ona savija rampu, seda nazad u auto i odlazi na parking, kao da se ništa nije dogodilo i kao da sigurnosne kamere ne postoje.

(Dnevnik.hr)

Foto: YouTube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Šoferka protiv rampe: Što mislite ko je izvukao deblji kraj?

Izvor: Cafe.ba, 24.Jun.2012

Koliko god puta objavimo svakodnevne eskapade vozača, svaka nova nas uvijek nekako iznenadi. Takav je slučaj i sa šoferkom sa snimke koju niže u tekstu možete vidjeti.

Nastavak na Cafe.ba...

VIDEO: Žena vozač protiv rampe

Izvor: AutoBlog, 24.Jun.2012

Ovakav obračun sa rampom na parkingu još niste videli. Pogledajte o čemu se radi. Dolazeći svojim Citroenom na automatsku rampu parkirališta, žena za volanom u brzini pruža ruku kroz prozor, valjda misleći da je senzor uređaja neverovatno brz i da će u deliću sekunde dignuti rampu, koja se...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.