OVO SU NOVE CENE GORIVA: Stupaju na snagu danas od 15 sati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 14:14

OVO SU NOVE CENE GORIVA: Stupaju na snagu danas od 15 sati!

Ove cene važiće do 5. juna

Danas od 15 časova na snagu stupa novi cenovnik za gorivo prema kome će se evrodizel prodavati po ceni od najviše 203,5 dinara za litar, a motorni benzin evropremijum BMB 95 za najviše 187 dinara za litar, objavljeno je na sajtu Ministarstva trgovine.

Prethodno je evrodizel koštao najviše 202,2 dinara, a benzin 184 dinara.

Podsetimo, Uredba o ograničenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << cena goriva na benzinskim pumpama prvo je usvojena 10. februara, da bi od tada bila produžena više puta. Prema poslednjoj Uredbi, objavljenoj u "Službenom glasniku RS", ograničenje cena naftnih derivata je produženo do 31. maja ove godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skuplje gorivo u Srbiji, evrodizel 203,50 a evropremijum 187 dinara po litru

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2022

Gorivo u Srbiji je danas poskupelo, litar evrodizela koštaće najviše 203,50 dinara, a najviša cena evropremijum BMB 95 je 187 dinara, saopštilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.