Izvor: RTS, 20.Maj.2022, 14:40

Nove cene goriva – benzin skuplji za četiri dinara, dizel za 20 para

Najviša maloprodajna cena derivata nafte u narednih sedam dana iznosiće 202,20 dinara za litar evrodizela, a cena benzina biće 184 dinara po litru.
U skladu sa Uredbom o ograničenju visine cena derivata nafte, svakog petka se utvrđuje i objavljuje najviša maloprodajna cena za narednu nedelju.
Od prošlog petka na pumpama su važile cene prema kojima je evrodizel koštao 202 dinara, a benzin BMB 180 dinara.
"Obaveštavaju se privredni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << subjekti koji obavljaju delatnost trgovine motornim i drugim gorivima na stanicama za snabdevanje prevoznih sredstava da su dužni da utvrđene maloprodajne cene derivata nafte primene odmah po objavljivanju na zvaničnoj internet stranici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija", ističe se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cene goriva (20. maj 2022)

Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Maj.2022

Od 20. maja 2022, cene goriva u Srbiji promenjene su u odnosu na prethodnu nedelju, saopšteno je iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Litar evrodizela koštaće najviše 202,20 dinara. Litar benzina BMB 95 premium koštaće najviše 184,00 dinara. Dakle, cene su više nego one uspostavljene...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Članice EU u potrazi za gasom i naftom – ko će platiti cenu ekonomskog rata

Izvor: RTS, 20.Maj.2022

U narednih sedam dana cena bezina biće 184, a dizela 202,2 dinara. Dizel je neznatno poskupeo - 20 para, a benzin četiri dinara. Mnogim zemljama Evropske unije 20. maj je rok za plaćanje računa. Kompanije koje trguju gasom iz Slovačke, Austrije, Češke potvrdile su da su izmirile obaveze...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.