Nova ubedljiva pobeda rukometaša Vojvodine - Kikinda deklasirana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2023, 13:41

Nova ubedljiva pobeda rukometaša Vojvodine - Kikinda deklasirana

Šampion gazi u ARKUS Superligi. Rukometaši Vojvodine su u prvom meču 15. kola na svom terenu preslišali Kikindu sa 39:26 (18:12) i učvrstili se na prvom mestu sa 28 bodova.

Kod Novosađana su najraspoloženiji bili Marko Vasić sa 13, Gregor Ocvirk sa 7 i Miloš Grozadnić sa 6 golova, dok je kod gostiju najubojiti bio Simo Šijan sa čak 14 pogodaka.

Prvaka Srbije već u subotu očekuje novi izazov, jer u prvom meču osmine finala Evrokupa u SC "Slana bara" dočekuju norveški Arendal.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alfa Romeo predstavio bolid za novu sezonu (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Feb.2023

Ekipa Alfa Romeo predstavila je danas u Cirihu novi bolid C43 kojim će se takmičiti ove sezone u šampionatu Formule 1, prenosi "Skaj sport".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.