Fijatov SUV iz Šumadije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2019, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Fijatov" SUV iz Šumadije

Operativnom menadžmentu kompanije "Fijat-Krajsler automobili Srbija" u Kragujevcu su kolege iz Torina nezvanično saopštile da eventualno spajanja FKA i "Renoa" neće suštinski uticati na plan rada fabrike u centru Šumadije do 2022. godine, pišu "Novosti".

Spremnost montažnih traka za serijsku proizvodnju novog modela proveravaće se, kako se navodi, već krajem ove godine, kako bi novi model u punom kapacitetu, mogao da se proizvodi 2020. godine.

Parametri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za proizvodnju novog automobila koji su se u više navrata proveravali na montažnim trakama u Kragujevcu, ukazuju da "Fijat" u ovoj fabrici planira da proizvodnju SUV terenca, najverovatnije na bazi "punta" ili modela "tipo".

Za sve učestalije medijske dezinformacije o radu i opstanku ove kompanije u Srbiji, članovi operativnog menadžmenta nezvanično kažu da bi bile smešne da ne unose zabrinutost među radnike.

Podsećaju da su čelnici kompanije u drugoj polovini 2018. godine zaposlenima jasno saopštili da je fabrika u Šumadiji "obuhvaćena" planom proizvodnje ove grupacije u narednih pet godina, te da su neozbiljne tvrdnje da će neko zatvoriti najmoderniju fabriku u grupaciji, u koju je uloženo skoro milijardu i po evra.
Pogledaj vesti o: Chrysler,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fijat planira da proizvodi prvi srpski SUV?

Izvor: B92, 29.Maj.2019

Beograd -- Menadžmentu kompanije Fijat u Kragujevcu su kolege iz Torina nezvanično saopštile da spajanja FKA i Renoa neće uticati na plan rada do 2022, pišu "Novosti"...Spremnost montažnih traka za serijsku proizvodnju novog modela proveravaće se, kako se navodi, već krajem ove godine, kako bi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.