Beograd raspisao nabavku za 299 vozila

Izvor: B92, 12.Jun.2019, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd raspisao nabavku za 299 vozila

Grad Beograd ugovorio je centralizovanu javnu nabavku jednog broja vozila koja će se unajmiti kroz operativni lizing, preneo je Sekretarijat za informisanje,

Biće nabavljeno ukupno 299 vozila, 291 putnička i osam kombi vozila, a dobiće ih centri za socijalni rad, gradske inspekcije, javna komunalna preduzeća, ali će se oni koristiti i za zdravstvo, obrazovanje i dečje zaštite, poslove legalizacije, privredu, vanredne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << situacije, kulturu, životnu sredinu.

Sonja Božović, gradska sekretarka za inspekcijske poslove, taj sekretarijat ima pune ruke posla, pogotovo službenici koji svaki dan izlaze na teren i obavljaju svoje redovne zadatke na celoj teritoriji grada te su vozila za ove potrebe itekako dobrodošla.

"Veoma često je potrebno da na poziv i prijavu građana gradska inspekcija reaguje brzo i pravovremeno, a za to je neophodno imati odgovarajuće sredstvo što automobil svakako jeste. Na taj način omogućava se efikasnost u radu i pojačano prisustvo naših inspektora gde god je to neophodno", istakla je Božovićev.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Grad Beograd uzima 299 vozila na lizing

Izvor: Danas, 12.Jun.2019

Grad Beograd ugovorio je centralizovanu javnu nabavku jednog broja vozila koja će se unajmiti kroz operativni lizing, a najveći deo njih biće namenjen za potrebe službenika na terenu koji su direktno u službi građana, saopštila je danas gradska uprava. Članak Grad Beograd uzima 299 vozila na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.