Jeremić demantovao N1: Ovo je lažna vest, lansirana da bi nanela štetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 19:31

Jeremić demantovao N1: "Ovo je lažna vest, lansirana da bi nanela štetu"

Ova televizija je objavila vest da isključeni odbornik SPS iz Inđije prelazi u Narodnu stranku, a lider te partije je odmah reagovao.

Samo dan nakon što je bivši član Dveri Srđan Nogo izjavio je da je televizija N1 - najodvratnija televizija i najveće smeće - i lider Narodne stranke Vuk Jeremić isprozivao je Đilasov medij da iznosi lažne vesti sa ciljem da nanese štetu.

Televizija N1 objavila je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vest da isključeni odbornik SPS iz Inđije prelazi u Narodnu stranku, a Jeremić je odmah reagovao.

- Ovo je lažna vest, lansirana da bi nanela štetu Narodnoj stranci. Žao mi je što moram da razočaram hejtere, ali mi nismo, niti ćemo biti kao drugi. Mi držimo reč - napisao je Jeremić na svom Tviter nalogu.

Ovo je lažna vest, lansirana da bi nanela štetu @StrankaNarodna.

Žao mi je što moram da razočaram hejtere, ali mi nismo, niti ćemo biti kao drugi.

Mi držimo reč. https://t.co/ieeF3xumVY

— Vuk Jeremić (@jeremic_vuk) July 14, 2020

Podsećamo, pomenuti odbornik SPS iz Inđije Milorad Savić zajedno sa partijskim kolegom Miroslavom Višnjićem isključen je iz stranke zbog učešća na divljačkim napadima na Skupštinu Srbije pre nekoliko dana u Beogradu.

Ovo je druga vest u poslednja dva dana koju objavljuje Đilasova televizija, a za koju je javno prozvana da je lažna. To je još jedan u nizu dokaza o kakvom mediju je reč.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.