Tragedija na Ibarskoj: Poginuo dečak

Izvor: Mondo, 11.Feb.2017, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija na Ibarskoj: Poginuo dečak

U udesu koji se oko 13 časova dogodio na Ibarskoj magistrali, u mestu Bare oko 60 kilometara od Kraljeva ka Raški, osmogodišnji dečak je poginuo, a njegova majka je povređena, javili su beogradski mediji.

Foto: MONDO

- Dečak je prebačen u bolnicu bez pulsa.

"Pokušali smo reanimaciju koja je trajala 45 minuta, ali nismo uspeli. Imao je povrede glave i prelom desne natkolenice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Majka je zadobila povredu grudnog koša, dvostruki prelom desne nadkolenice i povredu kolena. Ona nije vitalno ugrožena", rekao je Zoran Mrvić, direktor Opšte bolnice “Studenica” u Kraljevu, a prenosi "Alo".

Majka i sin su s područja Raške.

Udes se dogodio kada su se na magistralnom putu Raška – Kraljevo, sudarili automobil i teretno vozilo.

Još uvek nisu poznati detalji udesa, a saobraćaj na tom delu puta je bio u prekidu.

Strašan udes kod Mionice, poginula oba vozača

Dva teška udesa: Policajac poginuo tokom potere!
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Povrijeđeni majka i dijete u udesu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Feb.2017

BEOGRAD - Majka i dijete povrijeđeni su danas u udesu na Ibarskoj magistrali, u mjestu Bare, oko 60 kilometara od Kraljeva ka Raški...Saobraćajna nezgoda dogodila se oko 13.00 časova, javio je RTS...Povrijeđeni su smješteni u Opštoj bolnici u Kraljevu...Saobraćaj na tom dijelu puta je u prekidu...Uviđaj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.