Dacia je brend s najvernijim kupcima u Nemačkoj

Izvor: AutoBlog, 17.Mar.2024, 00:22

Dacia je brend s najvernijim kupcima u Nemačkoj

Navikli smo na odlične prodajne rezultate Dacije poslednjih godina, pa nije čudo što se neki modeli Dacije nalaze u vrhu najprodavanijih automobila na evropskom tržištu.Razlog su pristupačnije cene u odnosu na druge modele etabliranih proizvođača, ali i niski troškovi održavanja. Iz tog razloga, rumunski brend uživa u velikom broju lojalnih kupaca čak i na najvažnijim i najvećim tržištima na Starom kontinentu, što potvrđuje i primer iz Nemačke. Prema novom istraživanju platforme Data Force, Dacia je automobilska marka s najvernijim kupcima u ovoj zemlji. Studija, koju je preuzela publikacija Profit, pokazuje da je skoro 80 posto starih kupaca Dacije ponovo kupilo novi automobil rumunske marke u 2023. godini. Štaviše,...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Istraživanje u Njemačkoj: Dacia ima najvjernije kupce

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2024

Novo istraživanje platforme Dataforce fokusiralo se na navike kupaca na njemačkom tržištu automobilaa cilj studije bio je da se otkrije koja je to automobilska marka sa najvjernijim kupcima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.