Jubilarna Dacia Sandero isporučena kupcu u BiH

Izvor: AutoBlog, 13.Avg.2010, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jubilarna Dacia Sandero isporučena kupcu u BiH

Rumunska Dacia je nedavno proslavila vredan jubilej, kada je u fabrici Mioveni sa proizvodne trake "sišao" 300.000-ti model Sandero.Zanimljivija je činjenica da je jubilarni Sandero, uvidom u narudžbe, bio namenjen tržištu Bosne i Hercegovine. Tako je jubilarni Sandero u verziji Stepway, platinasto sive boje, pokretan 1,6 litarskim benzinskim agregatom sa 90 KS, nedavno isporučen kupcu u Bosni i Hercegovini.  Ključeve novog automobila ispred Autocentra Beganović, ovlašćenog Renault i Dacia uvoznika iz Zenice, preuzeo je srećni vlasnik dr.med. Česir Alem iz Sarajeva, koji je uz svoj novi automobil...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

300.000-ti Sandero prodat u Sarajevu

Izvor: Nacionalna klasa, 14.Avg.2010, 16:03

Rumunska Dacia, nedavno je proslavila vrijedan jubilej, kada je u tvornici Mioveni sa proizvodne trake "sišao" 300.000-ti model Sandero. Još zanimljivija činjenica je da je jubilarni Sandero, uvidom u narudžbe, bio namijenjen tržištu Bosne i Hercegovine.

Nastavak na Nacionalna klasa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.