Vošine pobede nad Partizanom u arhivi, sve spremno za finale

Izvor: Blic, 10.Maj.2011, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vošine pobede nad Partizanom u arhivi, sve spremno za finale

Uoči finala Kupa Srbije u fudbalu, koje se u sredu od 20 časova i 15 minuta igra na stadionu Crvene zvezde, iz tabora oba rivala, Partizana i Vojvodine, najavljuju juriš na trofej.

"Oprezan sam pred ovu utakmicu zato što nas je Vojvodina dva puta pobedila od kada sam je trener, a tri puta zaredom. Pritom im nismo dali ni gol. Možda nismo zaslužili da izgubimo poslednju utakmicu u Humskoj, međutim kada u dva meča ne postigne pogodak onda ništa nije slučajno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << To što nam Vojvodina možda 'ne leži’ ne znači da smemo ponovo da izgubimo. Iznad nas je jedna od najuspešnijih godina i trofej Kupa bi upotpunio seriju uspeha", rekao je Stanojević.

Njegov kolega sa klupe Vojvodine Zoran Milinković takođe ostavlja dosadašnje trijumfe nad crno-belima po strani.

"Ta dva trijumfa u prvenstvu su iza nas, očekuje nas novi, drugačiji i neizvesniji meč. Na tim pobedama ne smemo da gradimo optimizam protiv učesnika Lige šampiona i ekipe koja je na korak od četvrte uzastopne titule, već na onome što možemo da uradimo u finalu. Željni smo trofeja, ali ne zavisi sve od nas", rekao je Milinković.

Kapiten Partizana Mladen Krstajić nada se da će crno-beli konačno prekinuti "Vošin” niz uspeha protiv ekipe iz Humske.

"Nikada kao igrač nisam četiri puta za redom izgubio od iste ekipe i iako me ne interesuje statistika - nadam se da se to neće dogoditi ni ovoga puta”, kaže Krstajić.

Kako želja aktuelnog prvaka uopšte nije mala, fudbaler Vojvodine Slobodan Medojević najavljuje da će i novosadski superligaš podići nivo svoje igre u finalu.

"Da bismo dobili Partizan u finalu Kupa moramo da odigramo 50% bolje nego kada smo ih ona dva puta pobedili u prvenstvu”, poručuje Medojević.

Povezane vesti: Igračima Vojvodine triput veće premije za osvajanje Kupa Stanojević i Prosinečki: Derbi će biti otvoren, očekujemo puno golova “Večiti derbi” u polufinalu Kupa Srbije!
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.