Vaterpolisti Zvezde dali medalju delijama, Noletu kapica za pobedu nad Nadalom

Izvor: Blic, 06.Jun.2013, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Zvezde dali medalju "delijama", Noletu kapica za pobedu nad Nadalom

U prostorijama Sportskog društva Crvene zvezde upriličena je svečanost povodom velikog uspeha vaterpolista, koji su osvojili titulu prvaka Evrope.

Svečanosti su prisustvovali predsednik Sportskog društva Petar Škundrić, predsednik fudbalske sekcije Dragan Džajić, potpredsednik FK i predsednik košarkaškog kluba Nebojša Čović i prvi čovek odbojkaške sekcije Aleksandar Boričić.

Škundrić je naglasio da se za vaterpoliste moraju stvoriti uslovi kakve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prvak Evrope zaslužuje, i da je to zadatak Sportskog društva, a Aleksandar Boričić je uspeh uporedio sa evropskom titulom fudbalera Zvezde 1991. godine u Bariju.

Rukovodioci kluba su predali predstavnicima vaterpolo tima plaketu, a osvajači evropske titule su se odužili navijačima za podršku, pošto su predstavniku "delija" uručili medalju. Iskazali su i zahvalnost najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, koji je promovisao i podržao klub u Parizu. On će dobiti kapicu sa potpisima svih igrača, koji su mu poželeli sreću u polufinalu Rolan Garosa protiv Rafaela Nadala.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Rafael Nadal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šampioni Evrope poslali poklon Novaku Đokoviću u Pariz (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 06.Jun.2013

Crveno-beli vaterpolisti dobili su priznanje i od Sportskog društva Crvena zvezda. Na svečanosti u prostorijama Sportskog društva predstavljen je film o istorijskom uspehu vaterpolista pod nazivom “Osvojili smo sve”.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.