Crveno-beli šteluju ručicu za PAO (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2016, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli 'šteluju ručicu' za PAO (foto)

Krilni košarkaš Crvene zvezde Telekom Marko Simonović pohvalio se fotografijom na kojoj se vidi kako sa saigračima "šteluje ručicu" za predstojeći duel sa Panatinaikosom.

Košarkaše Crvene zvezde Telekom u petak očekuje verovatno najvažniji duel u TOP 16 fazi Evrolige, pošto bi eventualna pobeda nad Panatinaikosom širom otvorila vrata naredne runde takmičenja.

Crveno-beli će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u "KombankAreni" ugostiti vicešampiona Grčke u okviru 10. kola TOP 16 faze, a tri dana pred utakmicu izabranici Dejana Radonjića počeli su da "šteluju ručice" za okršaj sa "Zelenima".

Marko Simonović je na svom "Instagram" profilu postavio fotografiju na kojoj se vidi kako sa sigračima uživa u partiji pikada.

Osmesi na licima Luke Mitrovića i Branka Lazića svedoče da crveno-beli dočekuju duel sa Panatinaikosom u sjajnoj atmosferi, a videćemo da li će igranje pikada pomoći Zvezdinim igračima da u petak "pogode u centar".

Stelujemo rucicu 😂😂😂🎯🎯🎯

A photo posted by Marko Simonovic (@simke_12) on Mar 8, 2016 at 12:06pm PST
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NEMA ODMORA: Simonović i ekipa vežbaju preciznost do najsitnijih detalja (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Mar.2016, 00:53

Koliko će ovakav način pripreme imati efekta, saznaćemo ubrzo…. . . Crvena zvezda u oktivru 10. kola Evrolige dočekuje tim Panatinaikosa. . Da je timski duh na nivou, pokazuje i fotografija koju je Marko Simonović okačio na svoj Instagram profil.. Kako je u pratećem komentaru napisao “Štelujemo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.