Slika dana: BORSKO ŠETALIŠTE

Izvor: TimockeVesti.net, 13.Maj.2024, 04:33

Slika dana: BORSKO ŠETALIŠTE

Glavna ulica u Boru, veći njen deo, od Doma kulture do kružnog toka kod benzinske pumpe, poslužiće građanima, kao i svake godine, za šetalište. Poznati kolovoz postao je pešačka staza – šetalište od 1. maja i trajaće do 1. oktobra. Ulica je zatvorena 18 do 22 sata.
Posetioci letnjih šetnji ovim delom grada biće u prilici i da na platou Doma kulture prisustvuju programima manifestacije „Kulturno leto 2024“ u organizaciji gradskog Centra za kulturu. Neće izostati ni zanimljive zabavne igre i predstave, najviše za mlade i decu.
Korzo će, u nedostatku otvorenih bazena (zbog renoviranja i gradnje Akva parka) biti i glavni kutak zabave i opuštanja u predstojećim vrelim danima. Naravno, za sve one koji se ne otisnu...
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Dan sporta: U Boru 14. maja Sportske igre mladih

Izvor: Bor030.net, 13.Maj.2024

Manifestacija Dan sporta u okviru Sportskih igara mladih 2024. biće održana u utorak, 14. maja u organizaciji Sportskog saveza grada Bora i lokalne samouprave.     Takmičenja u šest disciplina biće održana na stadionu Fudbalskog kluba Bor 1919, Stadionu za male sportove (Malom stadionu) i u Sportskom...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.