Izvor: Blic, 13.Maj.2024, 04:47

RUSKI PARALELNI SVET U SRBIJI Kako žive Rusi u našoj zemlji: Pokupovali su stanove, imaju svoje restorane, žurke, škole, traže ruske lekare, pa i vodoinstalatere

Više od pola miliona Rusa stiglo je u Srbiju od početka rata u Ukrajini, a veliki broj njih i dalje je pre svega u velikim gradovima poput Beograda i Novog Sada gde su napravili jedan pravi paralelni ruski svet!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RUSI U SRBIJI ŽIVE U SVOM PARALELNOM SVETU! Imaju svoje restorane, žurke, škole, traže ruske lekare, veterinare i vodoinstalatere!

Izvor: Kurir, 13.Maj.2024

Gde god da se okrenete nalećete na ruski jezik na ulicama, dok šetate centrom Beograda, pijete piće u omiljenom kafiću, svratite do pekare po doručak ili rešite da se prošetate po Adi

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.