Izvor: Blic, 28.Okt.2023, 22:12

VOZAČ "CITROENA" SE ZAKUCAO U AUTOBUS Detalji sudara kod Bogoslovije: Dve osobe prevezene u Urgentni centar (FOTO/VIDEO)

Neimenovani vozač automobila marke "citroen" prednjim čeonim delom udario je u levu bočnu stranu autobusa GSP linije 65, za čijim volanom je bio Z. Ž. (60) u nesreći koja se dogodila oko 21 čas na uglu Ulica Mije Kovačevića i Višnjičke.
Pogledaj vesti o: Citroen

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA NESREĆE NA KARABURMI Automobil preleteo preko ivičnjaka, udario autobus pa se zapalio (FOTO/VIDEO)

Izvor: Blic, 28.Okt.2023

Momak i devojka povređeni su u nesreći koja se dogodila oko 21 čas na uglu Ulica Mije Kovačevića i Višnjičke, kada je automobil čeonim delom udario u bočni deo autobusa GSP na liniji 65, kojim je upravljao vozač Z. Ž. (60).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.