Uhapšeni zbog sumnje da su dilovali marihuanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2021, 10:47

Uhapšeni zbog sumnje da su dilovali marihuanu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su J. C. (19), L. K. (23) i Đ.Č. (23) zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet opojne droge, kao i N. N. (33) koji se sumnjiči za neovlašćeno držanje opojnih droga.

U saopštenju MUP-a se navodi da se J. C., L. K. i Đ. Č. sumnjiče da su u automobilu marke ''citroen'' prodali manju količinu marihuane N. N.

Sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se da su iz vozila dok se kretalo na teritoriji opštine Zvezdara izbacili 15 kesica droge.

Policija je pretresom automobila, u kojem su bili osumnjičeni, pronašla i zaplenila manju količinu marihuane.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.